Segueix-nos al nostre Twitter

Twitter de Festa Major...

Fi d'etapa

El president de la comissió de Festa Major i Santa Tecla es va acomiadar el dimecres de tots nosaltres. Avui ha parlat a la ràdio Maricel fent un balanç dels 6 anys que ha estat en el càrrec. Podeu escoltar-ho aquí.

Arribats en aquest punt tanquem la paradeta. És moment de reflexió i de tranquil·litat. Hi ha canvi de president i de comissió i això requereix una mica d'aïllament i baixar la pressió de tot plegat.

Faig com el president i aprofito per agrair des d'aquí als meus companys de comissió aquests 2 anys que hem passat junts. Han estat 2 anys molt intensos, però al vostre costat han passat volant. Gràcies a en Ramon per escollir-nos i per estar sempre disposat a escoltar-nos; a en Gari per compartir tota la saviesa en la producció i no tenir mai un no; a en Fali pels números i per saber-ho sempre tot; al Franchu per totes les històries que portem junts; al Siscu per no deixar mai que decaigui i a l'Oriol per aguantar la pressió millor que ningú.

També vull agraïr a tots els caps de colla i responsables amb qui he discutit, parlat i posat d'acord per fer la feina que fan, que no se'ls hi agraeix gaire i és pesada, i és una de les claus de la nostra festa.

Gràcies a tots els que heu visitat el bloc i heu contribuit a fer-ne un lloc de discussió i informació. Ha estat un plaer, tot i que de vegades no ho sembli. No sé si ens tornarem a trobar en aquest lloc, però ara que ja em coneixeu podem discutir qualsevol dia a qualsevol lloc. Deixo el facebook activat uns dies més i si teniu fotos que voleu compartir envieu-me-les i les penjo.

Només em resta dir-vos una cosa:


Salut i Festa!

Joana Fort