Segueix-nos al nostre Twitter

Twitter de Festa Major...

Vot de Vila a Sant Lli

Com ja vaig explicar el Vermut de Sant Lli es farà a la plaça de l'Ajuntament, espai que creiem que té moltes possibilitats per fer-hi coses i aquest any hem volgut potenciar.

Doncs el 25 a les 5 de la tarda s'obrirà el parc infantil al voltant l'Ajuntament, i romandrà obert fins a les 9. Cap a 2/4 de 7 hi haurà un espectacle d'animació amb el grup la faràndula de Guillem Roca. Els últims anys aquest acte es feia el mateix dia al matí, però hem volgut canviar-ho una mica per esponjar els actes entre el 25 i el 26, que hi ha temps i queda més lluit.

I per acabar la nit de Sant Lli, després de l'Espategafoc, el Prado ens ha preparat una sessió de disjòqueis locals dins la sala-teatre de l'entitat per a què, els que no n'hagin tingut prou, puguin ballar fins a altes hores de la nit.

Finalment, el ball per a la gent gran canvia de dia! Aquest any serà el dia 26 a 2/4 de 7 de la tarda a l'hort de can Falç, amb el mític duet, Josep i Gerard.

Aquest dimarts 11 d'agost a les 8 de la tarda a les Terrasses del Palau Maricel hi ha l'acte de presentació del programa 2009. Llavors ja us comentaré la resta de la programació, orquestres i concerts per a què hi digueu la vostra!

Salut i festa, i ens veiem dimarts al vespre!