Segueix-nos al nostre Twitter

Twitter de Festa Major...

El pregó i la música d'aquest any!

Estem a punt de començar. Demà, a les 22:30 tenim una cita davant l'ermita de Sant Sebastià, en aquella plaça que fa tanta baixada, per celebrar que la Festa Major d'aquest any ja és aquí. No us perdeu el pregó d'en Jordi Barrachina, que de ben segur que ens amaga moltes sorpreses!
Després de prendre una copa de cava ballarem amb el grup Rauxa en el mateix espai. Aquest és un grup de directe, un grup capaç d’encendre places senceres i de portar la festa a qualsevol racó de Catalunya, un grup de set persones que van amunt i avall per tal de portar la seva energia. Just el que volem per començar la nostra Festa d'enguany.
La nit del 22 hem apostat per un concert atrevit, però sense estridències. Tindrem la veu de la Dolo Beltrán amb Pastora i en Víctor amb la seva Electrik Band.
Pastora és un grup de Barcelona format per Dolo Beltrán (veu) i pels germans Caïm Riba Pastor (guitarra i Sintetitzadors) i Pauet Riba Pastor (mitjans visuals), fills de Pau Riba. Els orígens de Pastora es poden situar cap el 1996, quan els germans formaven el grup com a duo i com un grup audio-visual . Després, Dolo Beltrán (veu) es va unir a la formació. Des d'aquest moment, i fins avui, Pastora han continuat la seva carrera com a trio. El seu èxit 'Lola' es va convertir en una de les cançons més sonades del 2003. Tenen una pàgina web molt ben feta, val la pena visitar-la i conèixer-los una mica.

I després la Víctor Electrik Band, que és una banda de versions de Rock de temes d’entre els 70es i els 90es, amb molta energia. Per aquells que enyoreu els temps passats i els que us agraden els discs dels co

Creiem que aquesta pot ser una nit per gaudir de bona música.

Esperem que aquests actes siguin del vostre gust, o almenys que en trobeu prous per omplir la vostra Festa Major particular.

Bona Festa Major a tothom!